Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Mesaj de „trezire” pentru tânăra generație


Consiliul Județean al Elevilor Vrancea este partener în proiectul internațional „Mesaj pentru tânărul de astăzi” și va organiza astăzi, în Piața Unirii din Focșani, începând cu ora 18.30, o acțiune de promovare a tinerilor în societate. Acțiunea se organizează concomitent în 14 orașe din România și în orașul Cernăuți din Ucraina. Va consta în implicarea populației adulte în transmiterea de mesaje de „trezire”, adresate tinerei generații. 
Acțiunea are ca scop responsabilizarea tinerilor și redarea încrederii în puterile lor și își propune să creeze o punte de legătură între generații, legătură care este din ce în ce mai sensibilă, mai ales din cauza lipsei comunicării. Până la finele anului, toate fotografiile surprinse în cadrul proiectului vor fi incluse într-un catalog, iar o echipă de reputați cercetători, prieteni și parteneri ai Asociației Tinerilor pentru România, coordonatori ai acestui proiect, vor elabora un studiu, atât cantitativ cât și calitativ, cu privire la mesajele transmise pentru tinerii de azi. „Am fost extrem de încântat când mi s-a propus că CJE Vrancea să fie partener în acest proiect. Este o ocazie minunată pentru a mai atenua conflictul dintre generații și pentru a vedea cum ne consideră adulții, mai ales că se va face un studiu pe baza acestei acțiuni”, a declarat Codrin Bostan, președintele Consiliului Județean Vrancea. 
Proiectul internațional „Mesaj pentru tânărul de astăzi” este inițiat și susținut de Asociația Tinerilor pentru România. Asociația este o organizație non-guvernamentală, înființată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic și educational, precum și responsabilizarea acestora cu privire la viața lor și rolul pe care îl au în familie, școală și societate. Detalii suplimentare despre acest proiect sunt disponibile pe pagina de Facebook www.atpr.org/fb. Tot aici vor fi postate detalii și imagini de la acțiunile organizate în țară. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?