Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Doi prieteni s-au încăierat la botez, din cauza muzicii


Doi bărbați din comuna Ploscuțeni s-au luat la ceartă, apoi la bătaie, în timp ce participau la un botez. Victima a fost lovită cu o sapă. Cearta dintre cei doi, care erau prieteni, a izbucnit din cauza… muzicii. Fapta a fost încadrată la tentativă de omor întrucât a fost săvârșită cu intenție, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor. Bărbatul trimis în judecată este Viorel N., de 27 de ani, din comuna Ploscuțeni. 
 Fapta a fost comisă în seara zilei de 28 iulie 2013, în timp ce inculpatul și partea vătămată erau la un botez. Cei doi, care erau amici, s-au luat la ceartă de la muzică. Apoi, au ieșit din încăpere și au început să se lovească. După ce și-au împărțit pumni, inculpatul a plecat, dar a revenit la scurt timp și nu cu mâna goală, ci cu o sapă. Anchetatorii spun că acesta a intenționat să lovească partea vătămată cu tăișul sapei chiar în cap, dar victima s-a apărat și a fost lovită peste o mână. Partea vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Audiat fiind, Viorel N. a recunoscut comiterea faptei.  
Inițial, partea vătămată s-a constituit parte civilă în dosar cu suma de 3.000 lei, după care a revenit și a spus că nu mai are nicio pretenție. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?