Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:Cristina Negru şi Petru Ursu au câştigat Eurocrosul Europei


Participare numeroasă la Eurocrosul Europei, desfășurat ieri, la Focșani. Peste 150 de atleți s-au întrecut pe traseul Mausoleul Eroilor  – Bulevardul București – Sala Polivalentă – Piața Unirii pentru a fi primii, dar și pentru a câștiga premiile în bani acordate de Consiliul Județean. „În numele președintelui Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan, vreau să vă mulțumesc pentru efortul depus la acest Eurocros”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu.  Primii trei clasați au fost recompensați cu diplome și premii în bani astfel: locul I – 100 de euro, locul II – 75 de euro, locul III – 50 de euro. Premierea a fost făcută de Dragoș Bîrlădeanu. La fete, cursa a fost câștigată de Cristina Negru, o sportivă de 22 ani legitimată de puțin timp la Clubul Sportiv Panciu, urmată în clasament de Claudia Prisecaru (Liceul cu Program Sportiv Focșani) și Andreea Pioară (Liceul Pedagogic Focșani). 
 Întrecerea masculină a revenit lui Petru Gabriel Ursu, iar pe locurile 2 și 3 s-au situat Cristian Gheorghe și Ionuț Taban, toți atleți legitimați la Liceul cu Program Sportiv Focșani. Câte 50 de euro au primit Viorel Roman, pentru cel mai vârstnic participant și Gabriela Pleșcanu (Åžcoala Gimnazială Ciușlea), pentru cea mai tînără competitoare, tânară atletă având doar 12 ani. Din păcate, Viorel Roman a avut parte și de un eveniment nedorit, după ce la finalul cursei a constatat că i-a fost furat telefonul mobil. 
        Cristina Negru, primul concurs, prima victorie
 Câștigătoarea la fete a Eurocrosului Europei, Cristina Negru s-a aflat la prima participare la o competiție în Vrancea. Antrenorul Petrea Hristea a reușit să o legitimeze la CS Panciu pe Cristina Negru, o sportivă născută la Comănești (Bacău). „Este o sportivă care promite mult pe viitor și sperăm să mai reușim să transferăm la CS Panciu o altă sportivă din Bistrița „, a spus antrenorul Petrea Hristea. De subliniat faptul că atleta Cristina Negru a reușit să stopeze supremația Claudiei Prisecaru, sportivă care câștigase ultimele două ediții ale Eurocrosului. 
        Fiica arbitrului Dănuț Dumitriu, pe locul 20
 Printre participanții care s-au aliniat ieri la startul Eurocrosului s-a aflat și Andreea Dumitriu, fiica arbitrului de fotbal Dănuț Dumitriu. Andreea Dumitriu face atletism de performanță la LPS Focșani sub îndrumarea antrenorului Gabi Alexandrescu, iar ieri s-a clasat pe locul 20. „Mulțumesc lui Emil Crihană-Popovici, managerul firmei Altdorf Tehnik pentru sprijinul pe care mi-l oferă. Îmi doresc să ajung o atletă valoroasă și sunt conștientă că pentru a realiza acest lucru, voi avea mult de muncit”, a spus tânăra speranță a atletismului vrâncean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?