Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:O FETIŢĂ A CĂZUT ÎNTR-UN CANAL lăsat neacoperit în zona ANL


O fetiță de 9 ani, care locuiește în cartierul Sud al municipiului Focșani, în zona blorurilor ANL, a tras o sperietură zdravănă, după ce a căzut într-un canal care nu era acoperit. Incidentul s-a petrecut la finele săptămânii trecute, iar reprezentanții Poliției Locale ne-au spus că astăzi vor face verificări pentru a vedea cine este responsabil pentru acest incident. 
 Fetița era la joacă. Ea nu a observat gura de canal, care nu era astupată și a căzut. Persoanele din zonă au văzut ce s-a întâmplat și au mers repede la copilă pentru a o scoate din canalul, care era gol. 
 Din primele verificări a rezultat că responsabil pentru astuparea gurilor de canal este cel care deține terenul. În această zonă este în construcție o spălătorie auto, iar cel care ar fi trebuit să ia măsurile necesare ar fi administratorul acesteia. Nelu Ioniță, șeful Serviciului de Ordine Publică de la Poliția Locală Focșani, ne-a spus că astăzi se vor face verificări amănunțite, întrucât incidentul s-a petrecut vineri, în ziua de 2 mai, iar oamenii au avut liber. „Am fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de 9 ani a căzut într-un canal, incidentul fiind semnalat în cartierul Sud, în apropiere de Șoseaua de Centură a municipiului Focșani. Luni (astăzi-.n.r) vom face verificări pentru a vedea cine este responsabil, dar și de ce spațiul nu a fost împrejmuit. În funcție de ceea ce se va stabili se vor dispune măsurile corespunzătoare”, ne-a precizat Nelu Ioniță. 
 Ieri după-amiază, în zona unde a avut loc incidentul, pe Strada Ulmului din cartierul ANL Tineretului, cele trei canale din apropierea spălătoriei în construcție erau acoperite cu crengi și cu un capac din plastic, pentru a se preveni viitoare incidente de acest gen. De asemenea, zona era încercuită cu o bandă semnalizatoare, pentru ca, mai ales copiii care se joacă prin zonă, să se ferească de cele trei guri de canal care au fost o capcană pentru unul dintre ei. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?