Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Bărbatul care și-a OMORÂT soția în bătaie, trimis în judecată


Ion Mihăilă, de 60 de ani, din Odobești, care în luna februarie a acestui an și-a omorât soția în bătaie, a fost trimis în judecată. Crima a fost comisă în seara zilei de 11 februarie, autorul fiind reținut pe 12 februarie, iar arestat preventiv o zi mai târziu. 
 În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea se arată că victima, Elena M., de 58 de ani, a fost lovită cu un băț peste cap și corp. Procurorii susțin că între leziunile suferite și deces a existat cauzalitate. Femeia a murit din cauza multiplelor traumatisme suferite și a hemoragiei. Ea avea și o mână ruptă, după cum s-a stabilit la necropsie. Bărbatul se certa des cu soția sa, dar se mai și băteau, situație confirmată de cunoscuți. 
 În seara zilei de 11 februarie, cei doi au băut împreună țuică, după cum le-a povestit bărbatul anchetatorilor. Afirmația sa este întărită de faptul că victima avea o alcoolemie de 1,20 grame la mie alcool pur în sânge, după cum a reieșit din raportul medico-legal. La un momentdat, cei doi s-au luat la ceartă, discuțiile apărând pe fondul geloziei bărbatului. Așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, bărbatul a luat un băț și a început să-și lovească nevasta. A lovit-o până când aceasta s-a prăbușit într-o baltă de sânge. După altercație, el a ieșit din casă, bântuind pe străzile orașului Odobești. S-a întâlnit cu o patrulă de poliție, iar oamenii legii l-au legitimat. Din discuții a rezultat că și-a bătut nevasta și că este posibil ca aceasta să fi decedat. A mers cu polițiștii acasă, moment în care suspiciunile s-au și confirmat. Loviturile aplicate i-au provocat femeii moartea.  
 După cercetarea la fața locului, Ion Mihăilă a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru a fi audiat. Apoi, pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. O zi mai târziu, bărbatul a fost arestat preventiv, el aflându-se în arest și acum. 
 În rechizitoriu se arată că fiica victimei se constituie parte civilă în dosarul care se va judeca la Tribunalul Vrancea cu suma de 10.000 lei, sumă care reprezintă cheltuielile de înmormântare ale mamei sale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?