Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Borna de la intrarea în Bolotești A FOST DEMOLATĂ!


Borna de hotar de la intrarea în comuna Bolotești, dinspre Focșani, care a ucis cinci oameni în ultimii 15 ani, a fost demolată de reprezentanții  primăriei. Ultimul accident mortal în acest loc a avut loc la începutul lunii aprilie, când un tânăr de 33 de ani, din Panciu, a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de borna din beton. 
Prima bornă de hotar a fost amplasată la intrarea în Bolotești în anii ‘70. Atunci, borna era un butoi, simbol al ocupației principale a oamenilor din localitate, respectiv viticultura, apoi a fost înlocuită cu una din beton. Nu a avut loc niciun accident major până în anii 2000, când trei tineri și-au pierdut viața după ce mașina în care aflau a intrat violent în bornă. 
Primarul comunei Bolotești, Ștefan Sîchin, ne-a spus că după ultimul accident s-a luat decizia de a demola borna. „După ultimul accident am hotărât cu viceprimarul să demolăm borna de hotar. Am folosit buldoexcavatorul primăriei, am săpat o groapă în același loc și am îngropat toate resturile acolo. Nu am dus nimic în altă parte. Sper să scăpăm de accidente. Timp de 30 de ani nu a fost niciun incident acolo, iar în ultimii ani au fost cinci morți în accidente rutiere”, ne-a spus Ștefan Sîchin. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?