Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Subcomisarul Angelin Ciobanu a plecat în misiune în Marea Britanie


Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) – Biroul Teritorial Vrancea, subcomisarul Angelin Ciobanu (FOTO), a plecat în misiune în Marea Britanie. Timp de trei luni, în perioada 29 aprilie-29 iulie, el va acționa alături de colegii englezi pentru combaterea infracțiunilor comise de conaționalii noștri. „În timpul misiunii, care durează trei luni, voi desfășura acțiuni  de cooperare internațională pentru combaterea infracțiunilor generate de cetățenii români pe teritoriul Marii Britanii„, ne-a precizat subcomisarul Angelin Ciobanu, care își desfășoară activitatea la Serviciul de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. 
 Polițiștii români participanți la astfel de misiuni au colaborat, până acum, pentru prevenirea și combaterea infracționalității, sprijinirea unor anchete, precum și la asistarea autorităților străine în activitățile de patrulare și misiuni de siguranță publică. 
 Subcomisarul Ciobanu nu este la prima misiune în străinătate. El ne-a spus că misiunea din Anglia este cea de-a treia. În anii anteriori, el a fost plecat și în Danemarca, unde a lucrat pentru prinderea unor infractori români. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?