Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un bărbat s-a SINUCIS în casa cumătrului său


Un bărbat din satul Bătinești, comuna Èšifești, s-a sinucis ieri, în casa cumătrului său, din aceeași localitate. Din primele verificări a reieșit că  Vasile V., de 43 de ani, și-ar fi procurat un insecticid pentru combaterea insectelor dăunătoare din pomicultură, cereale, legume și viță de vie, cu care a mers la locuința cumătrului său. După cum ne-au spus surse din rândul anchetatorilor, cumătrul victimei nu era acasă, fiind plecat în județul Covasna. 
Ajuns în gospodăria cumătrului, sinucigașul și-a parcat mașina în curte, apoi a forțat ușa de acces în locuință și a pătruns în interior, după care a înghițit substanța pe care o avea asupra sa. A fost găsit mort în dormitor, de proprietarul casei. Sursele noastre ne-au spus că bărbatul zăcea întins pe pat. Imediat ce l-a găsit, cumătrul a sunat la 112, la fața locului ajungând polițiștii și un echipaj medical, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru viața bărbatului, care era decedat.
După constatarea decesului, polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, după care trupul neînsuflețit al lui Vasile V. a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, în acest caz a fost întocmit dosar penal de moarte suspectă. Acum, oamenii legii așteaptă concluziile medico-legale și în funcție de rezultatele primite de la medici, vor dispune măsurile legale. Anchetatorii ne-au spus aseară că nu sunt suspiciuni cu privire la acest deces, în sensul că toate indiciile adunate de la fața locului duc către o sinucidere, nu spre o faptă comisă cu violență. 
 Nimeni nu-și explică gestul bărbatului. Cunoscuții ne-au spus că era un om liniștit, care nu a creat probleme. Apropiații lui ne-au precizat că la finele anului trecut își pierduse unul dintre părinți și că ar fi avut ceva probleme cu banii, iar toate acestea l-ar fi împins spre depresie. 
 Primarul comunei Èšifești, Gabriel Postolache, ne-a spus că bărbatul care s-a sinucis era un om ponderat. „Bărbatul este din Bătinești și a fost găsit decedat în casa unui cumătru de-al lui. Din ce am înțeles, ar fi băut otravă. Nu știu să fi avut probleme și nici ce l-ar fi determinat să se sinucidă. Era un om relativ ponderat, cu familie și nu a creat probleme. Nici alte tentative de suicid nu a avut”, ne-a spus edilul. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?