Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi


Luni, vremea va fi ușor instabilă, iar în jumătatea nordică a țării va fi mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și noaptea în vestul, nord-vestul și sudul teritoriului precum și în zona de munte, unde va ploua local, în general slab. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sudul Banatului și pe crestele munților, dar de scurtă durată și în alte regiuni, în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi de la 15 grade pe litoral până la 24 de grade în Maramureș și nordul Crișanei. Minimele termice se vor încadra între 1 și 12 grade.
La București, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara și noaptea. Vor fi condiții de ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.
 Marți, în țară, vremea va fi în general instabilă în sudul și vestul țării precum și în zona montană, unde treptat înnorările se vor accentua și cu precădere după-amiaza și în cursul nopții vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre parțial noros, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice vor fi posibile doar pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?