Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:Cuziştii au făcut spectacol la Balul Primăverii


Simona Delegeanu a fost desemnată câștigătoarea Balului Primăverii, intitulat „D’ale carnavalului”, organizat vineri seara de elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani. Petrecerea liceenilor a fost o adevărată explozie de culori și talent, fiind organizază în cinstea lui Caragiale, pentru că s-a dorit ca măștile și umorul să fie printre elementele de bază, iar ambientul carnavalului sau al bâlciului să le trezească tuturor amintirile frumoase ale copilăriei. Nota „dulce” a fost dată de candy bar-ul deschis tuturor invitaților, compus din mere glazurate, vată pe băț, floricele, acadele, jeleuri, brioșe și multe alte prăjituri apetisante. 
Adevăratul scop al balului a fost însă acela de a pune în valoare talentul cuziștilor. Spectacolul s-a desfășurat în jurul probei talentului, la care s-au înscris 10 concurenți, cu momente diverse. Unii au cântat, alții au dansat. Toți concurenții au primit diplome de participare și flori, iar publicul a votat un clasament al celor mai talentați cuziști. Astfel, pe locul 3 a urcat Brenda Baganagiu, locul 2 a revenit trupei „Aprozar”, iar marea câștigătoare a fost Simona Delegeanu. În continuarea spectacolului, elevii s-au distrat până noaptea târziu, nu înainte de a se lăsa pozați, ședința foto fiind pusă la cale de organizatorii evenimentului. 
Balul Primăverii, organizat anul acesta la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, a vrut să-i încurajeze pe elevii acestei unități de învățământ să se implice în diferite activități extracurriculare, să-i ajute să-și fructifice talentele și să vină cu idei creative care să-i pună în valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?