Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

SCANDAL LA UPU! Un bărbat lovit cu oala în cap de nevastă le-a înjurat pe cadrele medicale


Un bărbat de 43 de ani, din Petrești, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani, după ce a fost agresat de… soție. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, bărbatul, care era în stare avansată de ebrietate, i-a adresat cuvinte jignitoare soției, iar aceasta l-a lovit cu o oală în cap. Ajuns la UPU pentru a primi îngrijiri medicale, bărbatul a adus injurii și personalului medical, după care a părăsit unitatea.
Cadrele medicale de la UPU au fost agresate verbal și de un bărbat de 44 de ani, din Răstoaca, care ajunsese la spital tot în urma unei agresiuni. Pe parcursul zilelor de Paște, la UPU a mai ajuns și o fetiță de 1 an, din Ciorăști, care a fost opărită de mama sa, din greșeală, în timp ce îi făcea baie. Ea a fost stabilizată de cadrele  medicale, fiind internată la Secția de Chirurgie Plastică.
În prima zi de Paște au ajuns la UPU și doi bărbați de 36, respectiv 29 de ani, care au încercat să se sinucidă, înghițind mai multe pastile. Medicii de gardă i-au stabilizat și le-au recomandat câte un control psihiatric. În fiecare zi a acestei minivacanțe de Paște, la UPU au ajuns peste 120 de pacienți, mulți din aceștia cu afecțiuni digestive, după ce au mâncat prea mult sau au consumat alcool în exces. De asemenea, nu au lipsit nici victimele unor agresiuni.
Și cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea au muncit la foc continuu zilele trecute. În prima și a doua zi de Paște, aceștia au avut aproximativ 380 de solicitări, în condițiile în care într-o zi normală numărul este de 100-120 de solicitări. Reprezentanții SAJ spun că au predominat afecțiunile digestive, intoxicațiile etanolice și agresiunile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?