Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

S-a spânzurat în nucul din curtea casei părintești


Un bărbat de 38 de ani și-a pus capăt zilelor, chiar în prima zi de Paște. S-a întâmplat în comuna Dumbrăveni. Bărbatul, care s-a sinucis în curtea casei părintești, s-a spânzurat cu o eșarfă în nucul din curte. Cadavrul său a fost găsit în jurul orei 15.00, oră la care s-a sunat și la 112. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical, care nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.
    Polițiștii ne-au spus că bărbatul nu a lăsat niciun înscris prin care să-și justifice fapta. Oamenii legii au deschis dosar penal de cercetare, urmând să stabilească motivele care l-au determinat pe bărbat să-și ia viața. „La data de 20 aprilie a.c., ora 15.00, polițiștii din Dumbrăveni au fost sesizați despre faptul că C. Mihăiță, de 38 ani, a fost găsit spânzurat cu o eșarfă de o ramură de nuc, în curtea imobilului mamei sale, din localitate. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor surse, bărbatul era depresiv și a mai avut o tentativă de suicid. Cunoscuții ne-au spus că mereu se plângea de singurătate. Nu era căsătorit, iar mama sa era plecată la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?