Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Participanţi la olimpiade naţionale


Alexandra Stancu, de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani, a obținut premiul II al Institutului Român pentru Drepturile Omului la disciplina cultură civică, sub îndrumarea profesoarei Nicoleta Căinap. Alexandra Nechifor, elevă în clasa a VII-a, la aceeași unitate de învățământ, a obținut același premiu la naționala de cultură civică.
Petruș Costel Partene, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Unirea”, a obținut premiul II la naționala de economie, sub îndrumarea profesoarei Diana Giurgea. Unirista Diana Bulgari a obținut mențiune la psihologie, sub îndrumarea profesoarei Alina Vulpe. La faza națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie de la Cluj-Napoca, Violeta Chioveanu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, a obținut mențiune la disciplina managementul clasei de elevi, sub îndrumarea profesorului Florin Roșu.
Cătălina Cosmina Zăgan, elevă în clasa a XII-a, la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, a obținut mențiune la disciplina psihopedagogie specială. Eleva a fost coordonată de profesoara Felicia Panaite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?