Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Schimb de informaţii în… cafeneaua publică


Liceenii din Focșani și-au dat întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, în cadrul unei dezbateri libere și deschise ce s-a desfășurat luni la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, intitulată „Cafeneaua publică – CiNE contează pe TINE”. Cafeneaua publică este o metodă de dialog activ și schimb de informații, o metodă bună de consultare și participare în luarea deciziilor.
Acțiunea este parte a unui proiect național inițiat de Asociația Elevilor Mehedințeni, implementat cu ajutorul Consiliul Național al Elevilor și finanțat prin programul Tineret în Acțiune „CiNE contează pe TINE”. Acesta are ca scop identificarea categoriilor de probleme cu care se confrunta elevii și găsirea de soluții.
Cafeneaua s-a derulat în trei etape, prima având drept scop crearea unui mediu non-formal, în cadrul căruia elevii s-au putut cunoaște mai bine. De asemenea, participanților le-a fost prezentat Consiliul Județean al Elevilor Vrancea și modalitățile de a se implica în activitățile organizației. A urmat sesiunea de follow-up, în cadrul căreia câte un membru din fiecare echipă a prezentat concluziile din atelierul din care a făcut parte. La finalul activității, toți participanții au primit diplome și o broșură de prezentare a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?