Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Sute de șoferi, amendați pentru viteză excesivă


Poliția Rutieră a scos în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, toate mașinile dotate cu aparate radar. Asta pentru că în zilele de 12 și 13 aprilie, la nivelul județului Vrancea a fost organizată o acțiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive ori neadaptate.
    Astfel, în cele două zile, oamenii legii au aplicat 401 sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 347, pentru depășirea limitei legale de viteză. Au fost și trei conducători auto care au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile pentru că au depășit limita legală de viteză cu peste 50 kilometri pe oră. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost întocmite două dosare penale, unul pentru conducere sub influența alcoolului, iar celălalt pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. Până la finele săptămânii, oamenii legii vor acționa tot pe linie de viteză, acțiunea fiind una la nivel european.
Polițiștii spun că aceste acțiuni au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere, mai ales că în această perioadă, când se apropie sărbătorile pascale, traficul va fi ceva mai aglomerat decât de obicei. Oamenii legii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudență, să respecte limitele de viteză și să se asigure temeinic înainte de a efectua orice manevră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?