Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

EXCLUSIVITATE! Casiera unui schimb valutar din Adjud, ameninţată cu un cuţit de un INDIVID MASCAT!


Un individ mascat, care avea asupra sa un cuțit, a intrat în sediul unui schimb valutar și i-a cerut casierei banii. S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 20.00, în municipiul Adjud. Potrivit unor surse, femeia se pregătea să închidă. Ea a ieșit afară din sediu pentru a lua panoul pe care era afișat cursul valutar. În momentul în care se pregătea să intre înapoi în clădire, în spatele ei a apărut un individ cu o cagulă pe față și un cuțit în mână. Individul a amenințat-o pe femeie cu arma albă și i-a cerut banii. Aceasta nu s-a pierdut cu firea. A mers în spatele ghișeului, dar în loc să-i dea banii, a apăsat butonul de panică.
    Bărbatul mascat și-a dat seama că femeia a cerut ajutor, așa că a rupt-o la fugă, de frică să nu fie prins. Atunci când angajații firmei de pază și polițiștii au ajuns la fața locului, în sediul schimbului valutar nu mai era decât casiera. Femeia le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul, dar nu a putut descrie chipul individului care i-a cerut banii sub amenințarea cuțitului pentru că acesta avea fața acoperită.
    Polițiștii au mers vineri la fața locului pentru a continua verificările. Ei au discutat cu martorii evenimentului și fac verificări în continuare pentru a-l identifica pe „mascatul” care a dat buzna peste casieră. Ofițerul de presă al IPJ Vrancea, subinspector Ramona Iftime, a confirmat incidentul. Nu ne-a putut spune decât că se fac verificări în vederea identificării autorului, pentru tragerea lui la răspundere.
    Un incident similar a avut loc vineri și în capitală. De această dată, atacatorul a plecat cu o sumă consistentă de bani. Vineri, în plină zi, casiera unei case de schimb valutar din București a fost atacată cu un cuțit. Un bărbat a intrat într-o casă de schimb de pe Bulevardul Mihai Bravu din capitală, a amenințat-o pe femeie cu arma și a reușit să fugă cu 15.000 de lei, după cum scrie presa centrală. 
Potrivit oficialilor de la poliția capitalei, femeia a apăsat butonul de panică, iar la fața locului a ajuns un echipaj al unei firme de securitate care, la rândul său, i-a anunțat pe oamenii legii. Polițiștii bănuiau că bărbatul a acționat singur, ei urmând să analizeze, pentru prinderea acestuia, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale casei de schimb și de cele montate pe clădirile din zonă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?