Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Elevii au intrat în vacanţa de primăvară


Elevii și preșcolarii intră de luni în vacanța de primăvară, care se va încheia pe 22 aprilie. Vacanța de vară va începe sâmbătă, 21 iunie, și se va încheia duminică, 14 septembrie. Fac excepție de la acest program elevii din clasele terminale, gimnaziale și liceale, pentru care cursurile se vor încheia mai repede. Astfel, pentru clasele terminale din învățământul liceal, anul școlar se încheie în data de 30 mai. Pentru elevii de clasa a VIII-a, cursurile se încheie în data de 13 iunie.
Examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie demarează cu înscrierea candidaților, în perioada 26-30 mai. Pe 10 iunie încep probele orale de competențe, Bacalaureat urmând a se încheia pe 4 iulie cu proba scrisă la alegere a profilului și specializării. Rezultatele finale la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat vor fi afișate pe 11 iulie.
În ceea ce îi privește pe elevii de clasa a VIII-a, aceștia vor susține probele examenului de Evaluare Națională în perioada 23-25 iunie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 1 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?