Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: irenaS – lucrat manual cu inimă


Fără să bănuiesc o clipă de ce ajung la mine atâtea informații, auzisem întâi că o cheamă Diana și că-i pasionată de dansul sportiv, unde chiar are performanțe notabile. Apoi am aflat că pentru succesul ei face adevărate sacrificii, despre care mulți copii de aceeași vârstă nici n-ar vrea să audă, că-și împarte timpul între școală și orele de antrenament, nici vorbă de păpuși sau de joacă, si că adoră rozul pentru că o face să se simtă bine. Când am văzut-o prima oară, mușca preocupată  dintr-un măr și-i povestea mamei sale despre teza la limba română unde puțini au știut subiectele, dar la care este sigură că va lua 10. Era însă puțin supărată pe fratele ei mai mare și-l „bombănea” pentru ca o necăjise (nu știu cum)… Îmi amintesc că am zâmbit la gândul „mie-mi spui de fratele mai mare, care nu concepe să-și arate dragostea față de soră-sa altfel decât făcând-o pe durul…”.
Mă nimerisem acolo pentru că mi s-a spus că i se pregătește o surpriză și la această bucurie aveam să contribui și eu. Un pled pentru Diana a însemnat pentru mine o altă noutate deoarece „adunând” tot ce știam despre ea, era musai să-mi provoc imaginația cu altceva decât făcusem până acum. M-am gindit de la început la „o pată de culoare” care să-i completeze universul roz al camerei și vreau să știți că modelul și culorile pledului pe care aveam să-l cos pentru Diana au fost alese cu grijă de fratele ei. Așadar, aveam aproape toate motivele din lume, să concep… o inimă.
Nu m-am îndoit o clipă că ideea nu va fi agreată de cei dragi fetiței. Am procedat din nou așa cum numai plăcerea lucrului pe care îl vezi cu ochii minții și-l simți deja ca pe o reușită: cu răbdare și însuflețire am selectat nuanțele și imprimeurile, am calculat dimensiunile peticelor și, foarte important, am ales cele mai potrivite combinații de culori.
Pledul pentru Diana este încă în lucru, dar puteți trage cu ochiul la cât am am cusut până acum la el.

Vă invit cu drag în universul produselor irenaS pe care vă îmbii să le comandați, pentru a descoperi plăcerea de a le avea în preajmă! Amănunte pe pagina www.irenas.ro
                          
                                                                                                       Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?