Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ancheta în cazul bărbatului găsit mort în căruță continuă


Ancheta în cazul bărbatului găsit mort într-o căruță, la Măicănești, continuă. Concluziile preliminare ale necropsiei nu indică urme de leziuni pe cadavru. Anchetatorii ne-au spus că în acest caz va fi făcut și un examen histopatologic, în urma căruia ar trebui să fie elucidate cauzele morții.
    Reamintim că miercuri seara, un bărbat din comuna Măicănești a fost găsit mort. Cadavrul, care era în stare de putrefacție și avea urme de mușcături de șoareci, a fost descoperit de ginerele victimei, ce locuiește într-o localitate apropiată. Nimeni nu mai știa nimic de Gheorghe O. de mai mult timp. Bărbatul avea câteva zeci de oi, pe care le ținea într-un saivan, situat la o distanță de aproximativ un kilometru de casă. Rudele ar fi auzit că bărbatul a plecat cu oile într-un alt județ, așa că nu l-au căutat. 
Miercuri seara, ginerele bărbatului a ajuns la saivan și a avut curiozitatea să caute căruța socrului său, pe care a găsit-o ascunsă într-o glugă de coceni. În căruță era trupul neînsuflețit al socrului, învelit într-o folie din plastic. Cadavrul era în stare de putrefacție și se bănuiește că victima și-a găsit sfârșitul în urmă cu mai bine de o lună.
Imediat ce a fost găsit cavadrul bărbatului, s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii din localitate, cei de la Serviciul de Investigații Criminale de la Focșani, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, dar și un medic legist. După ce s-au făcut toate verificările necesare, cadavrul a fost dus la SML pentru necropsie. Acum, în timp ce familia se pregătește de înmormântare, anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu victima, cum a ajuns în căruță, învelită în folie din plastic, dar și cine a pus cocenii în jurul atelajului hipo, astfel încât cadavrul să nu fie observat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?