Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Aplauze şi diplome pentru câştigătorii concursului „Adolf Haimovici“


Elevii vrânceni care au obținut rezultate bune la Concursul Național de Matematică „Adolf Haimovici”, etapa județeană, au fost răsplătiți cu diplome și cărți. Activitatea festivă a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ), în prezența inspectorului școlar general Vasilica Zaharia. Pe lângă diplome și felicitări, liceenii calificați la etapa națională a concursului au primit culegeri. Etapa județeană a concursului a fost găzduită de Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani, unitate de învățământ care a oferit diplomele elevilor.
Pentru performanțele obținute la matematică, elevii au fost felicitați de șefa ISJ, Vasilica Zaharia. „Mă bucur să vă revăd, pe mulți dintre voi v-am văzut și anul trecut școlar tot la o festivitate de premiere a acestui concurs. Mă bucur că vă place matematica, o disciplină grea pentru unii, dar nu pentru voi. Vă felicit pentru rezultatele obținute pe voi dragi elevi și pe dumneavoastră, profesorii care i-ați îndrumat. Pe membrii comisiei îi felicit pentru obiectivitate și pentru efortul depus”, a spus Vasilica Zaharia.
Un mesaj de felicitare a venit și din partea inspectoarei de matematică Daniela Sârghie. „Matematica îl pregătește pe elevi să fie mai educați, să știe să își organizeze munca. De aceea, disciplina matematică este obligatorie în toate țările europene la examenele de final de ciclu. Este o materie care îi sprijină pe copii în gândirea logică și în acțiuni organizate în orice domeniu”, a spus Daniela Sârghie.
Lista elevilor premiați AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?