Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Șofer băut și cu permisul anulat, prins în trafic la Negrilești


Un bărbat din județul Brașov este cercetat de polițiști pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul anulat. Bărbatul a fost oprit în trafic marți seara, la ora 18.50, în comuna Negrilești. Oamenii legii spun că în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Când l-au verificat în baza de date, oamenii legii au mai constat și faptul că permisul de conducere al șoferului era anulat. „La data de 1 aprilie a.c., ora 18.50, pe DJ 205 L în comuna Negrilești, polițiștii l-au depistat pe L. Daniel, din comuna Åžoarș, județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Un alt șofer băut a fost depistat în trafic la Vânători. Într-o informare a IPJ se arată că șoferul din Focșani avea o alcoolemie de 0,45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 1 aprilie a.c., ora 16.00, polițiștii din Vânători l-au depistat pe D. Nicolae, din municipiul Focșani, în timp ce conducea auto marca Dacia având o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-au transmis polițiștii.
    Și un bărbat de 70 de ani, din comuna Valea Sării, are probleme cu legea după ce a fost depistat la volanul unui tractor fără să aibă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?