Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Şedinţă ordinară, astăzi, la Consiliul Judeţean


Consiliul Județean Vrancea se reunește, astăzi, în ședință ordinară având pe ordinea de zi 13 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan. În cadrul acestei ședințe, aleșii județeni vor dezbate proiectele referitoare la: aprobarea Raportului anual cu privire la stadiul realizării măsurilor prevăzute în programul de gestionare a calității aerului pentru indicatorul pulberi în suspensie (PM10) în localitățile Focșani, Odobești, Suraia din județul Vrancea, pentru anul 2013; aprobarea „Programului de activitate al Camerei Agricole Județene Vrancea privind desfășurarea activităților de consultanță, extensie și formare profesională” în anul 2014; aprobarea serviciilor specifice și a tarifelor care constituie venituri proprii ale Camerei Agricole Județene Vrancea, pe anul 2014.
    Totodată, aleșii județeni vor decide dacă va fi încheiat un Acord de colaborare între Consiliul Județean, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și S.C.  Profiles International S.R.L. privind implementarea Serviciului de orientare Vocațională VIA® în cadrul Centrelor care asigură servicii de tip rezidențial din Județul Vrancea.
    Consiliul Județean va decide și dacă va continua proiectul „Învăț, știu, pot!” implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și UNICEF România.
    Un alt proiect face referire la recunoașterea dreptului de superficie al SC CSDR SIND TURISM SRL -Sucursala Soveja asupra suprafețelor de teren aferent clădirilor proprietate, situate pe teritoriul Stațiunii Soveja, imobil-teren aflat în domeniul public al Județului Vrancea și administrarea Consiliului  Județean Vrancea, pe durata existenței construcțiilor
    La capitolul Diverse va fi prezentat raportul de activitate al președintelui Consiliului Județean pe anul 2013, dar și rapoartele consilierilor județeni și ale instituțiilor din subordinea administrației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?