Ingrediente:
1 piept de pui
semințe de susan
ceapă roșie
orez mexican
ulei Arpis (pentru sosul Mole)
coriandru (facultativ)
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert într-un vas în care s-au adăugat câteva legume pentru gust. Separat, într-un vas se pune la încălzit sosul mole (este un sos dulce-picant cu ciocolată și chipotle care se găsește de cumpărat gata preparat sau poate fi pregătit acasă, dar este destul de dificil). Când sosul începe să își schimbe culoarea spre un maroniu ciocolată cu lapte, se adaugă pieptul de pui curățat de piele. Puiul se inundă cu sosul cald ajutându-vă de o lingură până ce puiul este „pătruns”. Puiul se scoate cu mare atenție din sos și se montează pe o farfurie, se presară semințe de susan, coriandru și rondele de ceapă roșie. Se servește cu orez mexican.
http://inbucatariilelumii.wordpress.com/comunicare
Imagini VIDEO pe http://www.youtube.com/watch?v=5-Evx8v3u0I&list=UUHjOsSOt9HeKmQTRJ0hkCoQ&feature=share