Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Reţeta mexicană: Pui în sos mole


Ingrediente:
1 piept de pui
semințe de susan
ceapă roșie
orez mexican
ulei Arpis (pentru sosul Mole)
coriandru (facultativ)

Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert într-un vas în care s-au adăugat câteva legume pentru gust. Separat, într-un vas se pune la încălzit sosul mole (este un sos dulce-picant cu ciocolată și chipotle care se găsește de cumpărat gata preparat sau poate fi pregătit acasă, dar este destul de dificil). Când sosul începe să își schimbe culoarea spre un maroniu ciocolată cu lapte, se adaugă pieptul de pui curățat de piele. Puiul se inundă cu sosul cald ajutându-vă de o lingură până ce puiul este „pătruns”. Puiul se scoate cu mare atenție din sos și se montează pe o farfurie, se presară semințe de susan, coriandru și rondele de ceapă roșie. Se servește cu orez mexican.

      http://inbucatariilelumii.wordpress.com/comunicare

Imagini VIDEO pe http://www.youtube.com/watch?v=5-Evx8v3u0I&list=UUHjOsSOt9HeKmQTRJ0hkCoQ&feature=share

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?