Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Tinerii pasionați de jurnalism și consultanță, invitați să aplice la Career Leader 5


Tinerii vrânceni pasionați de jurnalism sau consultanță sunt invitați să aplice la cea de a cincea ediție Career Leader, proiect Akcees care le oferă șansa de a descoperi ce presupune o carieră în domeniu și de a testa joburi lucrând alături de profesioniști și lideri din industrie. Evenimentul va avea loc pe 27 și 28 martie la sediul Romanian American Foundation, iar aplicațiile se realizează online la http://akcees.com/career
„Career Leader 5 se adresează studenților și tinerilor absolvenți pasionați de consultanță sau jurnalism, care își doresc să facă primul pas în carieră și să acumuleze experiență relevantă în domeniu lucrând alături de cei mai buni. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online la http://akcees.com/career. Aplicațiile sunt deschise până sâmbătă, 22 martie, iar selecția este realizată de un juriu format din specialiști în domeniu. Rezultatele finale ale procesului de selecție vor fi comunicate marți, 25 martie”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Career Leader reprezintă o punte de legătură între angajatori importanți din diferite domenii și tinerii aflați la început de carieră. Participând la eveniment, aceștia au ocazia de a câștiga experiență profesională de calitate lucrând timp de o zi alături de profesioniști și participând la prezentări de companii, sesiuni de training, simulări de business sau workshop-uri interactive. Cea de a cincea ediție Career Leader oferă oportunități profesionale tinerilor pasionați de consultanță sau jurnalism.
    Prima zi Career Leader (joi, 27 martie) este dedicată tinerilor care se gândesc la o carieră în jurnalism. Pe parcursul evenimentului, aceștia vor învăța cum să scrie și să spună povești cu impact lucrând alături de jurnaliști de excepție de la Adevărul, Wall-Street.ro, Forbes România, Revista Cariere și Gadget Trends. În plus, participanții vor învăța să realizeze știri, reportaje și interviuri, iar la final cei mai buni vor fi premiați cu stagii de practică și premii oferite de partenerii programului.
    Ziua de vineri, 28 martie, se adresează tinerilor pasionați de consultanță care își doresc o carieră în domeniu. Aceștia vor avea ocazia să fie consultanți pentru o zi și vor participa la o simulare de business interactivă alături de profesioniști din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut și KPMG România. La finalul zilei, cele mai bune echipe vor fi invitate la sesiuni de job shadowing și vor fi recompensate cu premii surpriză. „Peste 300 de tineri selecționați din mai bine de 1200 de aplicații au participat până în prezent la cele patru ediții Career Leader, iar feedback-ul acestora ne arată faptul că îi ajutăm astfel să își aleagă cariera potrivită! Ediția de primăvară aduce oportunități într-un nou domeniu – jurnalismul – și vom continua să oferim tinerilor șansa de a interacționa în mod direct cu unii dintre cei mai apreciați profesioniști din România! Le recomandăm celor care vor să învețe de la cei mai buni să profite de această oportunitate!”, a declarat Giorgiana Ene, project manager Career Leader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?