Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Două saloane de la Chirurgie Infantilă, renovate de Rotary Varana Focșani



Micii pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Focșani, care vor fi internați în Secția de Chirurgie și Ortopedie Infantilă, vor beneficia în viitorul apropiat de condiții moderne. Două saloane din cadrul secției vor fi renovate complet cu sprijinul Clubului Rotary Varana Focșani.
Președintele Rotary Varana Focșani, Dorinel Modreanu, ne-a spus că banii necesari investiției au fost colectați în urma balului de caritate care a avut loc la finele lunii noiembrie a anului trecut. Cele două saloane vor fi renovate și modernizate complet. „În urma balului am strâns aproximativ 60 mii de lei, dar cu siguranță ne va costa mai mult. Vom renova complet două saloane, care vor fi reabilitate termic, pereții vor fi izolați, se schimbă instalația electrică și termică. Vom pune covor și tapet antiseptic și le vom dota cu mobilă”, ne-a precizat Dorinel Modreanu.
Managerul Spitalului Județean de Urgență Focșani ne-a precizat că lucrările vor fi efectuate cu muncitori din cadrul unității. Potrivit acestuia, se dorește ca până de Paște lucrările să fie finalizate. „Au început lucrările la Secția de Chirurgie Infantilă. Cu sprijinul clubului Rotary Varana Focșani vor fi renovate integral două saloane la standardele impuse de lege. Speram că până de Paște, cu forța de muncă adusă de către Spital, vom finaliza lucrările. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru a realiza acest obiectiv, de care pot beneficia toți copiii din județul Vrancea. Este un plus pentru Spitalul Județean și sperăm că, în continuare, cu ajutorul oamenilor de bine, vom continua asemenea acțiuni atât de utile pacienților”, ne-a precizat Constantin Mîndrilă.
Reabilitarea celor două saloane din cadrul Spitalului Județean cu fonduri alocate de Clubul Rotary Varana Focșani nu este singulară. În ultimii doi ani, reprezentanții Clubului Rotary și-au îndreptat atenția de mai multe ori spre cei mai mici dintre pacienții Spitalului Județean. Astfel, au fost reabilitate patru saloane din cadrul Secției de Pediatrie și o sală de nașteri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?