Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VREMEA luni şi marţi


LUNI, vremea se va încălzi ușor și se va ameliora treptat ca aspect. În nordul și centrul țării, cerul va avea unele înnorări și, mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va ploua slab. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu rafale ce vor depăși 80 km/h pe crestele înalte, iar în cursul zilei, local și temporar și în celelalte regiuni, cu viteze de peste 50…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul extrem al Moldovei, în depresiuni și în deltă și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 0 și 8 grade.
La București: Luni, vremea se va încălzi ușor. Cerul va deveni variabil, mai mult senin noaptea. Vântul, în general moderat ziua, va slăbi treptat în intensitate în cursul nopții. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.
MARÅ¢I, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul țării și la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană, iar pe parcursul zilei, trecător și în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 21 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între -2 și 7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?