Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevi de la Colegiul Economic, în vizită la Târgul de Turism al României


Mai mulți elevi de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani au participat, sâmbătă, la cea de-a XXXI-a ediție a Târgului de Turism al României. La eveniment, care a avut loc la București, au participat 280 de companii din turism, din 24 de țări.
Tour-operatorii le-au propus vizitatorilor turismul cultural, rural, de aventură sau de tratament, dar și circuite în țară sau în străinătate, cu destinații exotice. Toate regiunile României au fost prezentate prin intermediul unor materiale promoționale, realizate în cadrul Programului Operațional Regional Regio.  
Elevii au participat la târgulde turism cu mult interes, pentru că le-a dat șansa să învețe lucruri noi de la profesioniști în domeniu, lucruri pe care cu siguranță le vor aplica și în cadrul firmelor de exercițiu în care sunt implicați. „Am vizitat standurile expozanților naționali și străini și am achiziționat pliante, broșuri, cataloage cu ofertele promoționale din turism, dar și ale hotelurilor, pensiunilor și restaurantelor. Mi-au plăcut în special standurile expozanților români, pentru că au încercat să promoveze turismul național și tradițiile noastre. Vom utiliza aceste materiale la școală, în cadrul orelor de specialitate”, ne-a spus Andreea Bălan, elevă în clasa a IX-a F la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani. 
În curtea Romexpo, unde a avut loc evenimentul, elevii au participat la concursuri cu rolele și de escaladare, ocazie cu care și-au dovedit rezistența la efort fizic. De altfel, participarea elevilor la Târgul de Turism al României le-a dat acestora șansa și să intre în contact cu alte culturi. „A fost o zi foarte interesantă. Am vizitat standurile firmelor de turism, am mâncat înghețată la standul Turciei, unde băiatul care ne-a servit a făcut un adevărat spectacol, ceea ce a încântat publicul, am făcut multe fotografii. Am participat și la concursul de role. La concursul de escaladări, trei dintre colegii noștri au obținut premii”, ne-a spus Adelina Palade, din clasa a IX-a F. 
Elevii au fost însoțiți în această mini-excursie la București de profesoara Corina Vișan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?