Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

A ajuns în COMĂ PROFUNDĂ la spital, în urma unui accident rutier


   Un bărbat de 43 de ani, din Focșani, a ajuns în comă profundă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce a fost lovit de o mașină. La scurt timp, bărbatul a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București.
    Accidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 22.30, pe drumul european, în comuna Garoafa. Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit că focșăneanul traversa drumul, moment în care o autoutilitară, condusă de un bărbat din Slobozia Bradului, l-a accidentat. Vina ar aparține chiar victimei, care nu se afla pe o trecere de pietoni, fiind vorba despre o traversare neregulamentară. Mai mult, acesta nici nu s-ar fi asigurat corespunzător înainte de a traversa drumul.
    Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În funcție de rezultatele anchetei, vor dispune măsurile corespunzătoare. „La data de 13 martie 2014, ora 22.25 pe DN 2 în comuna Garoafa, F. Niculae, de 33 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, l-a acroșat și accidentat grav pe L. Anton, de 43 ani, din municipiul Focșani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au declarat polițiștii.
    Imediat după accident, victima a fost transporată la Spitalul Județean Focșani, unde a fost diagnosticată cu „politraumatism prin accident rutier, comă Glasgow 3 puncte”. După evaluare, cadrele medicale au decis să-l trimită pe bărbat, care era în comă profundă, la București.
    Un alt accident s-a produs, joi, pe strada Anghel Saligny din Focșani. Și în acest caz a fost vorba tot despre o traversare neregulamentară, în incident fiind implicată o fată de 18 ani. Din fericire, aceasta a scăpat cu răni ușoare. „La data de 13 martie 2014, pe strada Anghel Saligny din municipiul Focșani, polițiștii au fost sesizați despre faptul că O. Costel, de 34 ani, din comuna Cîmpineanca, în timp ce conducea auto Dacia Logan, a acroșat și accidentat ușor pe M. Crina-Miruna, de 18 ani, din municipiul Focșani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai precizat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?