Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Ultima zi de înscriere în clasele I şi pregătitoare


   Astăzi este ultima zi în care părinții își mai pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Potrivit situației publicate pe site-ul Ministerului Educației Naționale, până marți, la ora 20.00, erau depuse 2.431 cereri de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare.
   Potrivit calendarului oficial, în intervalul 21- 22 martie vor fi afișate, atât în unitățile de învățământ cât și pe site-urile acestora și pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, listele cu copiii înmatriculați, numărul locurilor rămase libere și lista copiilor neînscriși după prima etapă. A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 25 martie – 4 aprilie, iar pe 11 aprilie se vor afișa rezultatele finale. Între 14 și 18 aprilie, inspectoratele școlare vor soluționa toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.
    De asemenea, în această perioadă se derulează și acțiunea de înscriere a copiilor în clasa I, în unitățile școlare din circumscripția de care aparțin aceștia. Înscrierea se va face direct la sediul unităților de învățământ, în același segment orar destinat și înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia, de asemenea, astăzi. Părinții care doresc înscrierea copiilor în alte unități de învățământ decât cele de circumscripție, pot face acest lucru în perioada 25 martie – 4 aprilie. În data de 11 aprilie, la sediul fiecărei unități de învățământ, vor fi afișate listele finale cu numele  copiilor înscriși în clasa I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?