Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

DOSARUL cărnii alterate: zece persoane au fost reţinute


   Un inspector de la OPC Cluj și un consilier de la ANSV sunt cercetați în dosarul de evaziune fiscală și punere în circulație de produse din carne alterată, fiind suspectați de trafic de influență și, respectiv, favorizare a făptuitorului. Zece persoane au fost reținute în acest caz, potrivit unor surse judiciare. Între unitățile verificate se află și depozitul din Târgoviște al părinților Soranei Cârstea.
Anchetatorii au percheziționat, în ancheta privind evaziunea fiscală, și depozitul alimentar din Târgoviște al părinților jucătoarei de tenis Sorana Cârstea, de unde au ridicat mai multe documente, reprezentanții firmei nefiind printre cei duși la audieri, au declarat, joi, surse judiciare. Potrivit surselor citate, anchetatorii au percheziționat timp de mai multe ore depozitul alimentar al familiei Cârstea, iar la final au fost ridicate documente, care vor fi verificate în cadrul anchetei.
   Un inspector de la OPC Cluj și un consilier de la ANSV sunt cercetați în dosarul de evaziune fiscală și punere în circulație de produse din carne alterată, fiind suspectați de trafic de influență și, respectiv, favorizare a făptuitorului. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a anunțat, joi, că procurorii au reținut zece inculpați și vor propune instanței arestarea preventivă a acestora. În dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, spălare de bani, punere în circulație de produse alterate și trafic de influență sunt suspectate și persoane care dețin funcții publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?