Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

16 elevi la faza naţională a Concursului de Matematică Aplicată


    Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea a publicat lista cu elevii calificați în faza națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”. Astfel, de la profilul științe sociale a reușit calificarea Mădălina Blîndu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Emilia Iftimie. La profilul tehnic, elevii Ionel Calițoiu și Robert Gavrilă, ambii elevi în clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, au reușit calificarea sub îndrumarea profesoarei Gabriela Marchitan.
    De la profilul științele naturii s-au calificat cinci elevi. Este vorba de Andrei Ciobotaru, din clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Unirea”, sub îndrumarea profesoarei Emilia Iftimie, și Elen Åžandru Åžtefan, elev în clasa a X-a la Colegiul „Al. I. Cuza” Focșani, sub îndrumarea profesoarei Daniela Sârghie. Tot de la Colegiul „Al. I. Cuza” Focșani este și Alexandru Tănasă, din clasa a XI-a, care a reușit calificarea sub îndrumarea profesoarei Mirela Pîrvu. La profilul științele naturii s-au calificat elevele de clasa a XII-a Mădălina Niță și Andreea Valentina Petrea, ambele de la Colegiul „Unirea”, sub îndrumarea profesorului Cristinel Åžtiru.
    De la profilul servicii, 7 dintre elevii calificați sunt de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani. Este vorba de Mihai Pârlea, elev în clasa a IX-a, și Violeta Neață, din clasa a X-a, coordonați de profesoara Aurora Cojocariu; Georgiana Popa, din clasa a X-a, sub îndrumarea profesorului Eugen Alexandrov; Ionuț Åžtefan, din clasa a X-a, și Elena Bety Leancă, din clasa a XI-a, coordonați de profesoara Aurora Cojocariu; George Adrian Stanciu, elev în clasa a XI-a, sub îndrumarea profesorului Laurențiu Tătaru, și Gabriela Åžtefan, elevă în clasa a XII-a, îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu. De la Colegiul Tehnic „Gh. Balș” din Adjud s-a calificat Bogdan Bîrlă, elev în clasa a XII-a, sub îndrumarea profesorului Sebastian Pîslaru.
    Faza națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?