Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Juventus Odobeşti a câştigat cupa oraşului la futsal


    Formația de futsal Juventus Odobești este câștigătoarea ediției a doua a Cupei orașului Odobești, întrecere care s-a desfășurat pe parcursul mai multor săptămâni în sala de sport din localitate, în organizarea Primăria orașului Odobești. În ultimul act al competiției, Juventus Odobești s-a impus cu 3-2 (1-0) în fața celor de la Foresta Broșteni, după un joc care și-a respectat statutul de finală. Juventus a început partida mai decisă și a înscris rapid prin Vasile Bălosu, dar Foresta a revenit în joc, a avut câteva contraatacuri tăioase, dar nu a reușit să-l învingă pe portarul echipei Juventus, Åžtefănuț Norocea, aflat în zi de grație.

Foresta Broșteni, surpriza ediției din acest an

    Odobeștenii și-au dublat avantajul după pauză, după golul semnat de către Cezar Chiriță și se părea că s-a desprins în câștigătoare, dar Foresta Broșteni nu a acceptat înfrângerea și formația condusă în teren de către Ionuț Ilie a revenit în joc prin golurile marcate de Georgel Stoichici. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, același Cezar Chiriță a adus fericiarea în tabăra Juventusului, după ce a finalizat un contraatac perfect, fază venită pe fondul unor ocazii mari irosite de jucătorii Forestei Broșteni.
    Lotul echipei Juventus Odobești: Ionuț Zăgan, Åžtefan Rotaru, Claudiu Călin, Florin Lăcătușu, Vasile Bălosu, Marian Geangu, Sorin Paraschiv, Åžtefănuț Norocea, Valentin Lățcan, Teodor Dorobăț, Traian Cosma (finanțator) și Adrian Norocea (delegat). În finala mică s-au întâlnit învinsele din semifinale, CSM Ripensia Odobești și Dinamo Vîrteșcoiu, confruntare câștigată după prelungiri de revelația turneului, Dinamo Vîrteșcoiu cu 6-5. Profitând de faptul că din echipa Ripensia au lipsit mai mulți titulari, Dinamo a început meciul în forță conducând la pauză cu scorul de 2 – 0 prin golurile marcate de către Balica Vasile și Zăgan Ionel.
    La pauză, Ripensia a „fost băgată în ședință” de către managerul Vasile Roșu și a intrat decisă să întoarcă soarta partidei, egalând prin golurile marcate de către George Duca și Petrea Laurențiu. Dinamo Vîrteșcoiu a revenit pe tabela de marcaj și a dus scorul la 4 – 2 prin golurile lui Gogu Ionuț și Zăgan Ionel, dar adversara nu a fost de acord cu înfrângerea și a egalat prin reușitele lui George Duca și Florea Florin. Dinamo a punctat pentru 5-4, prin Vasile Balica și când susținătorii echipei din Vîrteșcoiu așteptau finalul partidei jucătorul Ripensiei, George Duca, printr-o execuție de excepție, a trimis meciul în prelungiri.
    În prima repriză a prelungirilor, Ionel Zăgan a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat doi jucători de la Ripensia și printr-un șut plasat a înscris golul victoriei. Partidele au fost arbitrate de Cosmin Milea și Ionuț Aldea, iar la festivitatea de premiere a participat și George Miron, reprezentantul Primăriei orașului Odobești. Premiile acordate la finalul întrecerii au fost în valoare de 500 lei (locul I), 300 lei (locul II) și 200 lei (locul III) și câte 50 lei pentru golgheter, portar și cel mai tehnic jucător. Au mai fost acordate premii cupe, diplome și plachete.

Laurențiu Bălosu (Juventus Odobești), golgheterul Cupei orașului Odobești

Finala mare: Juventus Odobești – Foresta Broșteni 3-2 (1-0).
Finala mică: CSM Ripensia Odobești – Dinamo Vîrteșcoiu 5-6 (0-2).

Premiile acordate la finalul turneului:
Locul 1- echipa Juventus Odobești;
Locul 2 – echipa Foresta Broșteni;
Locul 3 – echipa Dinamo Vîrteșcoiu;
Cel mai tehnic jucător: Ionuț Ilie – Foresta Broșteni;
Cel mai bun portar: Åžtefănuț Norocea – Juventus Odobești;
Golgheterul turneului: Vasile Bălosu – Juventus Odobești,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?