Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Locuri de muncă pentru șomeri


    Lista locurilor de muncă declarate vacante de angajatorii vrânceni cuprinde 73 de oferte de muncă pentru persoane cu diverse calificări. Astfel, se pot angaja cei de meserie maistru electrician în construcții, bucătar, pizzar, ajutor ospătar, ospătar (chelner), lucrător comercial, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș mecanic, strungar universal, mecanic auto, electrician de întreținere în construcții, tâmplar universal, operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj și macaragiu. De asemenea, locuri de muncă vacante mai sunt pentru șomerii care doresc să lucreze ca muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide, muncitor necalificat în industria confecțiilor și lucrător bucătărie (spălător vase mari). Lista mai cuprinde câte un post pentru persoanele de profesie inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer/ subinginer tehnolog prelucrări mecanice și asistent medical generalist.
    Angajatorii din țările Comunității Economice Europene au transmis ca fiind vacante 230 de locuri de muncă. Astfel, în Germania sunt disponibile locuri pentru inginer de proces și producție în sectorul farmaceutic și inginer pentru sectorul auto și aeronautic, iar în Marea Britanie au șanse de angajare cei de meserie asistent medical (generalist, terapie intensivă), analist financiar, administrator baze de date MS SQL Server 2008, analist programator, senior programator, programator și inginer proiectare utilaje producer cablu (sârmă). În Irlanda sunt căutați psihiatrii (4000 euro brut/lună), doctorii oftalmologi (4000 euro brut/lună) și asistenții medicali (2008 euro brut/lună). În Olanda se pot angaja persoanele de profesie inginer software integrat, în Danemarca medici specialiști psihiatri, iar în Malta se caută un asistent personal (15.136 – 17.230 euro/an). În Norvegia sunt disponibile posturi pentru ingineri (analiză structurală, automatist, electric, mecanic, șef siguranță tehnică, structural proiectare) și manager HSEQ (50.000 – 100.000 euro/an).
    În Franța sunt în continuare oferte pentru medici (geriatrie, anestezie, urgență, ginecolog, generalist, oftalmolog, endocrinolog), fizioterapeut, logoped, kinetoterapeut, terapeut ocupațional, sudor, strungar, chirurgi (oftalmolog, vascular, visceral) și radiolog. În Finlanda, angajatorii caută personal pentru curățenie (1200-1300 euro net/lună). Pentru această perioadă, și angajtori din România au lansat oferte de muncă prin rețeaua EURES, pentru câte 12 administratori de sistem IT/inginerie de rețea și personal de suport tehnic IT pentru clienți.
    Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă amintite pot fi obținute la telefon 0237.224.677, persoana de contact Daniela Brihoianu, și 0237.230.186, persoana de contact Melania Bălescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?