Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Frate și soră, băgați în spital de un jandarm neatent


    Două persoane, frate și soră, au ajuns ieri dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce au fost implicate într-un accident rutier. În urma investigațiilor efectuate de medici a reieșit că cei doi frați nu au suferit răni grave. 
    Accidentul s-a produs pe Bulevardul București din municipiul Focșani, mașina în care se aflau cei doi frați fiind lovită de un autoturism condus de un angajat al jandarmeriei vrâncene. Potrivit polițiștilor, Constantin P., de 43 de ani, din Focșani, a pătruns pe Bulevardul București de pe o stradă laterală, fără să acorde prioritate mașinii conduse de Ionuț Florin M., în care se afla și sora acestuia, Georgiana Mariana M.. Jandarmul se afla la volanul mașinii persoanale și era în afara orelor de serviciu.
    „Din primele verificări a rezultat că șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe strada Fundătura București, a pătruns pe Bulevardul București fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar dinspre centru către ieșirea din oraș, spre Golești, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care circula regulamentar și a pasagerei din același autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iași”, ne-a precizat inspectorul Claudiu Marinică, din cadrul Biroului Rutier Focșani. 
    Polițiștii vrânceni vor înainta procurorului militar care se va ocupa de dosar toate probele, iar acesta va continua cercetările.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?