Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Olimpiada de informatică şi-a desemnat câştigătorii


   Elevii vrânceni au demonstrat încă o dată că se pricep la informatică, iar cei mai buni dintre ei au reușit să se califice atât la faza națională a olimpiadei cât și la concursuri naționale. Astfel, lotul pentru Olimpiada de informatică gimnaziu este compus din elevii Eugen Zdrîncu, din clasa a V-a, de la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” Focșani, sub îndrumarea profesoarei Maria Pătrașcu, alături de Petru Burdusa, elev în clasa a VI-a la Åžcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Focșan, sub îndrumarea profesoarei Corina Gherasim, Alina Dima, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Liliana Colin, și Tudor Dodiu, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, sub îndrumarea profesorului Ion Å¢îțu. Olimpiada de informatică gimnaziu se va desfășura la Slobozia, în județul Ialomița, în perioada 10-14 aprilie.
    La naționala de informatică- liceu s-au calificat: Roxana Bentea și Grigore Ifrim- din clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, sub îndrumarea profesoarei Liliana Colin, Andrei Iulian Burdușa- din clasa a X-a, de asemenea de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, sub îndrumarea profesoarei Genovica Vulpoiu, Paul Stelian Olaru- elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea” Focșani, sub îndrumarea profesoarei Genovica Vulpoiu, Daniel Berbece- elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea”, sub îndrumarea profesoarei Liliana Neșu, Ioan Ovidiu Åžtiru- din clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Unirea”, sub îndrumarea profesoarei Liliana Neșu.  De la clasa a XII-a s-au calificat la națională uniriștii Nicolae Tarbă, Mihai Despotovici și Andrei Alexandru, sub îndrumarea profesoarei Liliana Colin. Faza națională a olimpiadei de informatică se va desfășura în perioada 10-14 aprilie în localitatea argeșeană Pitești.
    Lotul pentru Concursul Național „Grigore Moisil” este compus din elevii uniriști Andrei Iulian Burdușa- elev în clasa a X-a, coordonat de profesoara Genovica Vulpoiu, Ioan Ovidiu Åžtiru- din clasa a XI-a, coordonat de profesoara Liliana Neșu, Nicolae Tarbă și Mihai Despotovici- din clasa a XII-a, coordonați de profesoara Liliana Colin. Concursul Național „Grigore Moisil” se va desfășura la Iași, în perioada 14-16 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?