Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Reparaţia străzilor din Sud şi realizarea giratoriului de la Comcereal încep pe 15 martie


    Ploile și dezghețarea zăpezii au transformat mai multe străzi și alei de acces dintre blocurile din cartierul Sud în băltoace cu noroi, așa încât un locuitor din aceste zone cu greu poate ajunge pe jos, la bulevard, neatins. O astfel de situație este și pe strada Echității, dar și pe aleile dintre blocuri, unele pline de noroi și impracticabile.
    Primarul Decebal Bacinschi a spus că responsabilitatea pentru repararea străzilor, în urma proiectului de reabilitare termică, aparține constructorului. De asemenea, edilul a anunțat că, începând cu data de 15 martie, vor începe lucrările de reabilitare a străzilor și aleilor, în cadrul proiectului Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), cofinanțat din fonduri europene. „Cei care au săpat pentru reabilitarea rețelelor au obligația să repare și să aducă la stadiul inițial, cum a fost. La sfârșitul lunii aprilie are loc recepția lucrărilor de reabilitare de la ENET, constructorul e obligat să refacă zonele unde a intrat. Până atunci, vom pune balast, să se poată circula normal. Pe 15 martie începe Vega reparația străzilor din Sud, prin PIDU”, a spus primarul Decebal Bacinschi.
    Tot pentru 15 martie a fost dat și ordinul de începere a lucrărilor de realizare a intersecției cu sens giratoriu dintre Bulevardul București și Strada 1 Decembrie.
    Åži în cartierul Mândrești constructorul va veni după data de 7 martie pentru reluarea lucrărilor, dar și pentru astuparea gropilor. Consilierul local Radu Nițu a spus că Mândreștiul va rivaliza cu Focșaniul în ceea ce privește infrastructura stradală, din vară, când vor fi încheiate lucrările din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?