Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pălăria purtată de Pharrell la gala Grammy 2014, vândută cu 44.100 dolari, în scopuri caritabile


    Pălăria din fetru purtată de rapperul Pharrell Williams la gala premiilor Grammy 2014, creată de Vivienne Westwood, a fost vândută cu 44.100 de dolari la o licitație organizată în scopuri caritabile. Acest accesoriu vestimentar spectaculos prin dimensiunile sale neobișnuite a fost cumpărat de lanțul american de restaurante fast food Arby’s, al cărui logo prezintă o asemănare uluitoare cu pălăria purtată de Pharrell Williams la gala premiilor Grammy în luna ianuarie, informează contactmusic.com.
    Rapperul și producătorul muzical a donat acea pălărie în scopuri caritabile, punând-o în vânzare pe site-ul eBay.com, în beneficiul fundației sale de caritate From One Hand to Another. Licitația s-a încheiat duminică, în aceeași zi în care Pharrell Williams a cântat la gala premiilor Oscar, iar pălăria a fost achiziționată de patronii lanțului de magazine Arby’s.
    Cântărețul, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec, cu melodia „Happy” din filmul de animație „Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2”, va dona suma obținută din vânzarea pălăriei fundației From One Hand To Another, care ajută copiii și tinerii cu probleme prin crearea unor centre de învățare cu ajutorul noilor tehnologii și a artei.
    Pharrell Williams este producător, interpret și compozitor și a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte și Chad Hugo. El este și solistul și toboșarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înființat alături de Chad Hugo și prietenul său din copilărie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat și prin colaborările sale cu alți artiști de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk și Robin Thicke.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?