Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Doi copilași au ajuns la spital după ce s-au opărit cu mâncarea porcilor


    Doi copii din Negrilești, frate și soră, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, luni seară, după ce s-au opărit. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență, fetița de 2 ani și fratele său de un an se jucau în curte. La un moment dat, fetița a dat cu un băț peste ceaunul în care părinții fiebeau mâncarea pentru porci. Acesta s-a răsturnat, iar lichidul fiebinte i-a opărit pe cei doi frățiori.
    Cei doi au fost transportați cu o ambulanță la Spitalul Județean, unde medicii le-au acordat îngrijirile medicale specifice. Medicii ne-au precizat că fetița a suferit „arsuri pe 20% din suprafața corpului, pe torace, abdomen, umăr, antebraț și braț drept, umăr și braț stâng, buză superioară și pavilion ureche stângă”, iar frățiorul său de un an a suferit „arsuri de gradul I și II pe umărul stâng și pavilionul urechii stângi”. La scurt timp după sosirea celor doi copii în UPU, medicii au decis ca aceștia să fie transferați la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din București.
    Polițiștii din cadrul Postului de Poliție din localitate fac verificări pentru a stabili cum s-au opărit cei doi copii și cine se face vinovat, întrucât micuții nu ar fi trebuit să fie lăsați nesupravegheați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?