Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ziua Porţilor Deschise la Şcoala „Alexandru Vlahuţă“


   Åžcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Focșani și-a deschis vineri porțile, pentru a-i primi pe cei care în toamnă vor intra clasa pregătitoare. Viitorii elevi, în prezent preșcolari la Grădinița nr. 1, alături de prichindeii de la Grădinița nr. 13, au avut posibilitatea să viziteze clasele în care vor învăța din  toamnă, i-au cunoscut pe viitorii lor dascăli, dar și pe directoarea acestei unități de învățământ, profesoara Valy Å¢igănuș.
Copiii s-au bucurat de programele artistice pregătite special pentru ei, iar ei au recitat poezii și au cântat melodii cu tema venirii primăverii. La rândul lor, învățătoarele Olimpia Virginia Danciu și Dumitra Apostu au încercat să-i introducă pe copii în atmosfera școlii și cu viața de elev, transmițându-le că îi așteaptă cu mare drag alături de ele în noul an școlar.
   Ziua Porților Deschise de la Åžcoala „Alexandru Vlahuță” din Focșani a fost organizată pentru a promova activitatea unității de învățământ, manifestarea fiind organizată în acord cu directivele ISJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?