Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Nu vă lăsați păcăliți: escrocii se recomandă ca fiind angajaţi ai Primăriei Focșani


   Escrocii găsesc metode inedite pentru a face rost de bani, fără să muncească. Prin Focșani circulă, în aceste zile, două persoane care pretind că sunt angajate ale primăriei și strâng „donații” pentru un caz social. Această situație a fost sesizată în cadrul ședinței Consiliului Local de joi, chiar de un consilier local focșănean. Acesta a povestit că cele două persoane s-au prezentat la firma sa, pretinzând anumite sume de bani, în calitate de reprezentante ale Primăriei Focșani. 
   Potrivit consilierului, cele două persoane au susținut că banii sunt necesari pentru operația unui copil bolnav. „Două persoane s-au prezentat la firma mea, prezentându-se ca fiind din partea Primăriei și că strâng fonduri pentru ca un copil bolnav să fie operat la București și că merg doar la farmacii și la unități sanitare. Eu nu eram la firmă la momentul acela, mi-au relatat angajații”, a povestit consilierul local Dan Buzoi, care a precizat că era tardiv să mai facă plângere la Poliție.
   Atât primarul Decebal Bacinschi, cât și funcționarii administrației locale, aflați în sala de ședință, au spus că Primăria Focșani nu face colecte publice și că persoanele respective nu erau angajate ale instituției.
    La Poliția Focșani nu a fost înregistrată nicio plângere în acest sens, însă vrâncenii sunt sfătuiți să fie precauți în momentul în care persoane necunoscute se prezintă ca fiind din partea unei instituții publice pentru a strânge bani sub pretextul unui scop nobil. Înainte de a oferi bani este bine să verificați la instituția despre care vi s-a vorbit dacă acțiunea de strângere de fonduri este reală, iar dacă nu este, atunci ar fi bine să chemați poliția, pentru că aveți în față niște escroci.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?