Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Weekend cinematografic: filme la Focșani, Panciu, Fitionești și Odobești


   Acest sfârșit de săptămână este bogat în filme, pentru toate vârstele și gusturile. Pelicule vor fi proiectate atât la Cinematograful Balada din Focșani, cât și la Casele de Cultură din Odobești și Panciu și la Căminul Cultural din Fitionești.  
    Astăzi, la Casa de Cultură din Panciu, locuitorii din acest oraș pot urmări două filme. De la ora 12.00 va rula filmul de animație „Ștrumfii 2” (2013), cu noi aventuri ale simpaticelor personaje ale copilăriei noastre. De la ora 19.00 păncenii pot vedea filmul horror „Trăind printre demoni” (2013). Filmul este inspirat dintr-o situație reală și spune povestea a doi specialiști în paranormal care sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor. Tot astăzi, de la ora 14.00, la Căminul Cultural din Fitionești, poate fi văzut filmul pentru copii „Ștrumfii 2”.
    Sâmbătă și duminică vor rula filme la Cinematograful Balada din Focșani. De la ora 15.00, copiii pot vedea filmul de animație „Neînfricata” (2012), dublat în limba română. „Neînfricata” este o poveste animată spusă cu haz și cu un accent scoțian fermecător, care îi va fascina pe spectatoriii de toate vârstele și îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoției, unde vor trăi, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida, o aventură de neuitat. Filmul a primit un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur și un premiu BAFTA.
    Doar sâmbătă, de la ora 17.00, puteți vedea documentarul muzical „One  Direction: Ä‚știa suntem” (2013), inspirat din cunoscutele talent show-uri, de genul X Factor. Doar duminică, de la ora 17.00, este programat filmul horror „Noaptea judecății” (2013), cu Ethan Hawke. Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită. Poliția nu va putea fi chemată. Spitalele își vor suspenda activitatea. E o noapte în care cetățenii își vor regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiți.
    Atât sâmbătă cât și duminică, de la ora 19.00, sunteți invitați la filmul de acțiune și SF „Inception” (2010), cu Leonardo DiCaprio în rol principal. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în același timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el și l-a transformat într-un fugar internațional. Acum i se oferă o șansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viața de dinainte dacă reușește un lucru imposibil, opusul extracției de informații: implantarea lor în mintea cuiva. Filmul a fost distins cu 4 premii și 4 nominalizări Oscar și 4 nominalizări Globul de Aur.
    Film va fi și la Casa de Cultură din Odobești. Duminică, de la ora 11.00, va rula filmul de animație „Ștrumpfii 2”.
    Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?