Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Un profesor BĂUT și patru elevi, rătăciţi prin Ploscuțeni


    Patru elevi din județul Bacău, care se aflau într-o mașină condusă de profesorul lor de educație fizică și sport, au avut parte de o experiență neplăcută duminică noapte, în timp ce se aflau pe raza județului Vrancea. Aceștia au venit în Vrancea pentru a participa la o competiție de tenis de câmp, dar profesorul lor, băut fiind, s-a rătăcit pe raza comunei Ploscuțeni. Într-un final, au fost găsiți de polițiștii din localitate.
    Potrivit oamenilor legii, profesorul-șofer a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, dar și să meargă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „La data de 23 februarie a.c., ora 23.57, polițiștii din Ploscuțeni au fost sesizați despre faptul că o persoană s-ar fi rătăcit în zona satului Argea, în timp ce conducea un autoturism. Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii l-au depistat pe P. Cătălin Aurel, de 48 ani, din Comănești, județul Bacău. Acesta conducea un autoturism și deoarece prezenta halenă alcoolică, i s-a solicitat să urmeze procedura stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor surse oficiale, bărbatul este profesor de sport la o unitate de învățământ din Comănești. Mai mult, el este și managerul unui club de tenis din Comănești, județul Bacău, fiind totodată și antrenor, iar copiii cu care era în mașină erau sportivi din cadrul clublului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?