Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Alec Baldwin:


   Actorul Alec Baldwin a declarat, într-un interviu pentru cel mai nou număr al revistei „New York”, că va trebui, cel mai probabil, să își facă bagajele și să își ia la revedere de la orașul său îndrăgit New York. Articolul, intitulat „I Give Up” („Renunț”), detaliază relația tensionată a actorului în vârstă de 55 de ani cu Shia LaBeouf, precum și disputa cu rețeaua americană de televiziune MSNBC care a dus la anularea talk show-ului său de scurtă durată „Up Late”, scrie dailymail.co.uk.
   Anulată la sfârșitul lui noiembrie, emisiunea găzduită de câștigătorul premiului Emmy fusese deja suspendată pentru două săptămâni la începutul lunii, în urma insultelor adresate unui fotograf din New York, pe care un grup de apărare a drepturilor homosexualilor le-a considerat homofobe, insulte pentru care actorul și-a cerut ulterior scuze.
   În aproximativ aceeași perioadă, Baldwin se plângea de încălcarea repetată a dreptului la intimitatea sa și a familiei, afirmând într-o scrisoare deschisă, prin intermediul Huffington Post, că este dispus să renunțe la tot ca să îi protejeze pe cei dragi lui. „Dacă este necesar să renunț la industria de televiziune, la cinematografie, la teatru, la orice componentă de entertainment, ca să aduc siguranță și pace în familia mea, atunci asta este o alegere ușoară. Obsesia acestei țări pentru viața privată a oamenilor celebri este tragică”, a scris atunci actorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?