Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Două eliminări, ratări multe şi greşeli


    Gruparea de futsal Progresul Focșani a spus adio ediției din acest an a Cupei României. Sâmbătă seara, pe terenul echipei Spicom Sf. Gheorghe, focșănenii antrenați de Elvis Ilaș au cedat, 6-2 (3-0) în cadrul turului doi, dar au lăsat o frumoasă impresie. Covăsnenii, cu patru internaționali spanioli în lot și încurajați frenetic de aproape 500 de spectatori, au făcut legea în teren și au condus la pauză cu 3-0, golurile venind în urma unor greșeli ale jucătorilor de la Progresul.
    În actul secund, Emil Burcăcel a redus din handicap, Spicom a punctat pentru 4-1, Elvis Ilaș și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, dar gazdele au mai înscris de două ori, ultima oară dintr-o lovitură de pedepasă. Progresul Focșani a avut în acest meci și două jucători eliminați, Florin Stanciu – pentru cumul de cartonașe galbene și Elvis Ilaș – pentru o presupusă lovitură cu cotul aplicată unui adversar în ultimele secunde ale întâlnirii. „A fost japcă la drumul mare. Am fost dezavantajați clar de brigada de arbitri. Păcat că am jucat bine și meritam mai mult”, a spus antrenorul Elvis Ilaș.
    Directorul tehnic al formației de pe Milcov, Petrache Gurguiatu a sintetizat jocul formației vrâncene: „Noi cu ocaziile, ei cu golurile. Îl remarc pe Andrei Ciornei, el fiind cel mai bun jucător al nostru în meciul de la Sf. Gheorghe”, a spus Gurguiatu. Progresul Focșani a evoluat cu: Borș, Burcăcel, Ilaș, Ungureanu, S. Popa, Stanciu, Ciornei, Ilaș, Dumitriu și Prodan.
    Alte rezultate din faza a doua a Cupei României: Infopress Od. Secuiesc – United Galați 1-3, United Galați – Futsal Klub Od. Secuiesc 5-13. Pentru gruparea de pe Milcov a rămas de îndeplinit obiectivul stabilit de conducerea echipei, calificarea în play-offul Ligii I. Următorul joc al Focșaniului este programat vineri, 28 februrie, de la ora 13.00, împotriva campioanei naționale, Cityus Tg. Mureș. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă din Focșani și va conta pentru etapa a XVI-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?