Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: irenaS – cea mai bună alegere de Dragobete!


    Săptămâna aceasta a zburat pur și simplu…Tot timpul m-am simțit preocupată peste măsură și responsabilă. Puteam spune ce se întâmplă, numai că nu aveam vreme de așa ceva și-apoi privind în jur mi se părea că toți erau prinși… Vine primăvara și asta sigur ne face bine! Åži chiar dacă vrem să recunoaștem sau nu, „febra cadourilor” care ne cuprinde ne poartă de la nostalgie la ambiții, de la dulci emoții, la curiozități. 
     Pentru mine, primăvara înseamnă și o alegere bună! Debutantă în ale trăirilor, chiar dacă de împrumut, ziua de Sf. Valentin a deschis cufărul surprizelor pentru cei dragi. Dar Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, rămâne unul dintre cele mai frumoase obiceuri ale noastre. Pentru a vă face alegerea mai ușoară am înscris produsele irenaS în „cursa inimii” venind în întâmpinarea îndrăgostiților cu câteva produse, pe care le puteti cumpăra de la magazinul Hotar, din Piața Unirii Focșani (lângă borna de hotar).
     Una dintre cele mai frumoase aprecieri primite zilele acestea mi-a fost transmisă de o doamnă care a dorit să afle mai multe despre produsele irenaS, spunându-mi „…la cât de pretențioasă este prietena mea și la cât de valoroase sunt lucrurile din jurul ei, cred că cel mai potrivit cadou pentru ea îl pot găsi la dumneavoastră! Sunt sigură că fac o alegere corectă”.
    Vă invit în lumea patchwork, arta îmbinării peticelor, și vă provoc să căutați cel mai potrivit cadou! Mai multe amănunte, pe pagina www.irenas.ro.  
                                                                                                      
                                                                                                      de Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?