Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Şcoli „Made for Europe“


    Unitățile de învățământ din județ sunt invitate să își promoveze activitatea și să fie exemple de bune practici în derularea unor proiecte cu fonduri europene, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Concursului Național „Made for Europe”. Competiția debutează pe 10 martie și până pe 20 martie vor fi constituite comisiile județene de concurs, iar unitățile care au derulat proiecte cu finanțare europeană se pot înscrie. Tot în această perioadă vor fi organizate și expoziții tematice.
    Potrivit calendarului oficial stabilit pentru acest concurs, în data de 22 martie va avea loc premierea la nivel județean. Cele mai bune unități de învățământ premiate la nivel județean se califică în etapa națională. De precizat este faptul că elevul care face prezentarea produsului în cadrul concursului este nominalizat, în scris, de conducerea unității de învățământ, la propunerea membrilor echipei de proiect. Unitățile de învățământ care prezintă cele mai bune practici în implimentarea proiectelor cu fonduri comunitare vor participa la festivitatea de premiere și pot spera chiar la o recompensă. Etapa națională se va desfășura la Brașov, în perioada 9-12 aprilie 2014.
    Concursul este organizat de Ministerul Educației Naționale și este cuprins în calendarul competițional pentru anul școlar 2013 – 2014. 

    Calendarul activităților AICI și AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?