Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Dosare penale pe numele unor șoferi băuți


    Doi conducători auto sunt cercetați pentru că au condus băuți. Un altul are dosar penal pentru că mașina pe care o conducea avea autorizația de circulație provizorie expirată de luna trecută.
    Primul șofer oprit în trafic a fost un bărbat de 39 de ani, din comuna Garoafa. Oamenii legii spun că el mirosea a alcool, motiv pentru care l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „La data de 19 februarie a.c., ora 00.30, polițiștii din Garoafa l-au depistat pe B. Ion, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia sub influența băuturilor alcoolice (prezenta halenă alcoolică). Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au transmis polițiștii.
    În aceeași zi, la ora 9.00, polițiștii din comuna Slobozia Bradului au tras pe dreapta un autoturism Peugeot, condus de un localnic. Din verificări a rezultat că autorizația de circulație provizorie a mașinii era erxpirată din luna ianuarie. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal, iar mașina a fost trasă pe dreapta. „La data de 19 februarie a.c., ora 09.00, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un autoturism marca Peugeot condus de I. Mariean, de 52 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 10.01.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autorismul a fost indisponibilizat”, au adăugat oamenii legii.
    În seara zilei de miercuri, polițiștii au găsit în trafic încă un șofer băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, după cum spun oamenii legii. După testare, conducătorul auto a fost dus la spital pentru probe de sânge. Totodată, pe numele său a fost întocmit dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere. „La data de 19 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din Păulești l-au depistat  pe DC 71 pe G. Costică, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice (0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai spus polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?