Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: irenaS – Cu faţa spre frumos


    Încă de mici, învățăm să căutăm frumosul ! Åži cred că mai apoi toată viața suntem tributarii descoperirilor de început. Îmi amintesc că pe primul „lucru” frumos l-am căutat foarte aproape. Când  frumusețea chipului mamei a devenit firească am privit ceva mai încolo, iar oglinda devenise miracolul! Apoi, îmi revine în minte cu cât interes priveam, minute în șir, orice imagine; încercam să găsesc „punctul de plecare” al desenului sau fotografiei, după care tot imaginar, făceam  drumul până la capăt. De fiecare dată traseul era altul ceea ce mă ajuta să pot reproduce cu usurință conturul respectiv.
    Acum cred că acestea au fost primele mele observații despre frumusețe. Åži, nu-i o noutate pentru nimeni, sunt sigură că ne naștem cu „ceva-ul” pe care, mai devreme sau mai târziu, îl descoperim. Sau îl căutăm toată viața ca fiind idealul superior!

    Cele mai multe aprecieri pentru produsele irenaS încep cu ” ce frumos!!!” sau cu „…daaaaa, îmi place ce faci!” Spun iar și iar ceea ce tot descopăr și eu că patchwork-ul este o lume fascinantă a imaginației, un univers pe cât de straniu pe atât de atrăgător, care ține de pasiunea pentru frumos. Åži pentru că, pentru mulți dintre noi, primăvara debutează în suflete cu daruri din inimă făcute celor dragi, am marcat și eu momentul cu minicolecția de perne decorative irenaS, ce pot fi admirate sau cumpărate de la magazinul Hotar, din Piața Unirii Focșani (lângă borna de hotar) și despre care puteți citi mai multe pe http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto–un-dar-de-iubire-mare-cat-inima-ta_2_158138.html
    Dacă doriți să vedeți și alte produse lucrate de mine vă invit cu drag pe www.irenas.ro 

    La școală am învățat că…ceea ce e frumos nu e frumos în funcție de altceva, ci este frumos în eternitate și pentru sine. Viața mi-a arătat că frumusețea se află în ochii celui care privește, așa că să nu uităm să ne bucuram de tot ce este frumos și să nu încetăm să construim în același spirit.

                                                                                de Irena Stoenescu

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?