Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Arestat preventiv pentru omor


   Sandu Petrișor S., tânărul de 26 de ani din Odobești, acuzat că l-a lovit cu o bâtă în cap pe Ion F., de 59 de ani, care ulterior a decedat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fapta a fost comisă anul trecut, în seara de Crăciun.
    Potrivit anchetatorilor, autorul, victima și alte câteva persoane au mers la urat, cu capra. Seara, după ce au terminat cu uratul, în timp ce se aflau pe o stradă din Odobești, au vrut să împartă banii câștigați. Nu s-au înțeles și au început să se certe. Autorul avea la el o bâtă și a început să-i lovească pe ceilalți, care au fugit fiecare pe unde au putut. Victima a fost lovită cu bâta în cap și s-a prăbușit la pământ. A fost lăsată acolo, unde a zăcut până în dimineața zilei următoare, în jurul orei 4.00, când a fost găsită de un grup de persoane, care se întorceau de la o petrecere. Acestea au sunat la 112, iar Ion L. a fost preluat de un echipaj al ambulanței și adus la spital, la Focșani. De aici a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, fiind în stare gravă. În aceeasi zi, respectiv pe 26 decembrie 2013, Ion L. a murit la spitalul din Iași.
    La momentul respectiv a fost înregistrat un dosar de moarte suspectă. Amicii  victimei au fost audiați, ei povestind că Ion L. era atât de băut încât nu se putea ține pe picioare, motiv pentru care s-a dezechilibrat și a căzut. Întrucât anchetatorii nu primiseră constatările medico-legale, nu a fost nimeni reținut atunci. 
   Ancheta a continuat, iar oamenii legii au aflat că declarațiile date la momentul respectiv nu au fost reale. După ce au strâns suficiente probe care demonstrau că de fapt este vorba de omor și după ce au primit rezultatele preliminare ale necropsiei, toți cei cu care se afla victima în seara respectivă au fost aduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Procurorul de caz și polițiștii au discutat cu fiecare în parte, iar aceștia au povestit tot ce au făcut în ziua respectivă. 
   Miercuri seara s-a dispus reținerea lui Sandu Petrișor S. pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanței și a primit mandat de arestare preventivă. Anchetatorii ne-au precizat că fapta pentru care este cercetat bărbatul este omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?