Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Şoferiță cu alcool la „bord”, oprită în trafic de polițiști


    O femeie de 43 de ani, din comuna Suraia, s-a ales cu dosar penal deoarece a  urcat la volan deși era băută. Mașina condusă de aceasta a fost oprită în trafic, la finele săptămânii trecute, în Focșani. Oamenii legii spun că femeia mirosea a alcool, motiv pentru care au testat-o cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Femeii i-a fost reținut permisul de conducere, ea fiind dusă la spital pentru probe de sânge. Pe numele șoferiței a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 8 februarie a.c., ora 10.47, în municipiul Focșani, polițiștii au depistat-o pe R. Ecaterina, de 43 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Și un bărbat din Chiojdeni a avut ghinion în weekend, el fiind prins băut la volan. Polițiștii l-au oprit în timp ce conducea un autoturism pe drumul național 2N, în localitatea de domiciliu. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul erau băut, el având o alcoolemie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal, el fiind dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge. „La data de 8 februarie a.c., ora 19.48, pe DN 2N, în comuna Chiojdeni, B. Pantilimon, de 54 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a adăugat inspectorul principal Toader.
    Dosar penal a fost întocmit și pe numele unui bărbat din Dumitrești. El nu era băut, dar conducea o mașină a cărei autorizație de circulație provizorie era expirată.  Aceasta expirase cu o zi înainte ca șoferul să fie oprit în trafic. „La data de 8 februarie a.c., ora 15.50, pe DN2 N, în comuna Bordești, G. Lili Laurențiu, de 39 ani, din comuna Dumitrești, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 07.02.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?